I am different. And you?
SINGULARMENTS

Qui som

SingularMents va néixer al municipi de Bigues i Riells del Fai l’any 2017, de la mà d’un grup de mares i pares que compartim la responsabilitat de tirar endavant als nostres fills i filles amb diversitat funcional.

L‘objectiu de l’associació és ajudar-nos, formar-nos i donar-nos suport per poder millorar la nostra qualitat de vida i beneficiar així als nostres fills i filles.

Organitzem i participem en múltiples activitats, totes dirigides a donar a conèixer la nostra realitat, fomentar la inclusió dels nostres familiars a la societat, promoure activitats terapèutiques i participar activament a la vida cultural i lúdica del nostre poble.

Va ser així

L’Associació SingularMents neix de forma espontània. Algunes mares de Bigues i Riells del Fai vam crear un grup de whatsapp per ajudar-nos en temes relacionats amb els nostres fills, perquè coincidia que tots ells eren autistes i ens trobàvem en situacions similars. Ens vam adonar que poder parlar directament entre nosaltres ens ajudava molt en el dia a dia.

El grup es va anar ampliant de mica en mica. I ja no només interessava a mares i pares de nens autistes, sinó també als de fills amb diferents necessitats especials.

El maig de 2017 vam decidir convertir el grup en una associació. La idea era treballar tots junts per seguir afegint al grup a totes les persones del nostre entorn que han patit la sensació de desorientació, incomprensió i solitud tan comú en les nostres circumstàncies.

Per això, si coneixes algú a qui pugui interessar aquesta idea, fes-li arribar aquesta web, si us plau.